Nominera inför ryttargalan

2018-10-08 12:10
Den 17 november är det dags för årets ryttargala. Under kvällen delar man ut ett antal priser för att uppmärksamma personer som gör mycket för att utveckla svensk ridsport i regionen. Varje klubb har möjlig att nominera en person till varje kategori.
  • Uppdaterad: 2018-10-08 12:10

Kategorier och kriterier för nomenering:

Årets Eldsjäl

Denna kategori riktar sig till någon som sällan får utrymme och feedback för de ideella insatser som under en längre tid gjorts för klubben i det tysta.

Årets Ledare/Tränare

Denna kategori riktar sig till en ledare/tränare som under de senaste åren varit en positiv förebild för andra, genom sitt engagemang och inspirerande ledarskap. Någon som har en förmåga att lotsa och utveckla lag så väl som individer.

Årets Uppfödare

Denna kategori riktar sig till en uppfödare som haft betydande framgång/ar med sin/sina uppfödningar under de senaste åren.

Årets Stjärnskott

Denna kategori riktar sig till en ryttare som under innevarande år börjat göra fina resultat och bedöms ha utvecklingspotential inom sin gren. I valet mellan en relativt okänd ryttare och en väletablerad prioriteras den mindre etablerade.

Årets BBB (Bästa, Bära, Borsta)

Denna kategori riktar sig till en person som inte står i rampljuset utan gör mycket av slitet och grovjobbet i bakgrunden av ryttaren.

Årets Prestation

Denna kategori riktar sig till en insats som utmärkt sig på ett positivt sätt utöver det vanliga på något vis. Kan vara ekipage, person, djur eller det ni vill premiera som årets prestation.

Förslag på vilka personer vår förening ska nominera till de olika katigorierna mailas till This is a mailto link senast den 25 oktober.

Lagergrenska

karl