Nyheter från Distriktet

Föreläsningen kommer att ske under Jönköping Horse Show den 30 oktober. Men den sänds även live på Agria Djurförsäkring Hästs Facebooksida.

Första tillfället vänder sig träffen till föreningen / ridskolan med anställd personal. Andra träffen inriktar vi oss på "Inför årsmötet 2022"

Länghems RK knep totalplaceringen i Gotacupen ponnydressyr, nyinstiftad cup 2021.

Vi säger Grattis till våra Distriktsmästare i Fälttävlan!

Precis som i första omgången i Alingsås knep Mariestadryttarna förstapriset, tätt följda av Lidköpingsryttarna.

Välkomna på distriktsmöte i Sportkörning Vara Folkhögskola 23:e oktober med start kl 10.00

Den 13 november är det dags för nästa Förberedande Ungdomsledarkurs, kursen för dig som är mellan 12 och 14 år som vill hjälpa till som ledare på ridklubben till exempel på teorikurser eller på ridlektioner.

Årets Distriktsmästare i dressyr är korade!

Ny förening!

(2021-09-23 14:32)
Vi hälsar nya föreningen - Dals Eds Ridklubb - varmt välkomna!

Ta RF-SISU till hjälp och lär dig mer om föreningsekonomi, bokföring, skatter och revisorns uppdrag

Årets Distriktsmästare i Hoppning är korade!

Vi vill ha era ansökningar för lokala/* och regionala/** tävlingar nästa år senast 15:e oktober i år för att komma med som ”förstahandsval”

Nu erbjuds ytterligare tillfällen att genomgå Ridsportens Basutbildning.

Inbjudan till Färdighet inför SRL I Diplomering.

Lidköpings Ridklubb söker Ridlärare.

instagram-logo.jpg

image2lnt8.png