Nyheter från Distriktet

Med förhoppningar om att allt är som vanligt och vi kan arrangera våra serier, så öppnar vi nu anmälan för höstens serier.

RF-SISU Västra Götaland och Västergötlands Ridsportförbunds DUS bjuder nu in dig som är ledamot i en ungdomsstyrelse inom ridsporten till två inspirationsföreläsningar!

2020 i bilder

(2021-04-07 15:00)
Jaa, vad ska man säga om året som gått? Ett ”tappat eller förlorat” år… Kan bara hoppas att alla tagit sig igenom denna pandemi med hoppet i behåll. Och jag hoppas ju förstås att de flesta av våra medlemmar mår bra.

Ansökan om kompensationsstöd öppnar 7 maj!

Vi bjuder in till ytterligare ett tillfälle under våren för Fortbildning/Ny-utbildning för GröntKort-handledare.

Agria bjuder in till digital föreläsning - hållbar ridskolehäst tillsammans med Jens Fredricson och Åsa Lannefors, ridskolechef på Helsingborgs ridskola. Tisdagen den 13 april kl. 10.00

Svenska Ridsportförbundet bjuder in till en digital fortbildning för inverkansdomare

Vi har förlängt anmälningstiden till nästa fortbildning för GröntKort-handledare den 25/3. Sista anmälningsdag är nu på tisdag den 16/3.

Distriktsårsmöte 2021

(2021-03-09 12:00)
Samtliga anslutna föreningar hälsas välkomna till 2021 års distriktsårsmöte som även i år kommer att hållas i digital form. Handlingar till årsmötet presenteras här på hemsidan 14 dagar före mötet.

Nu lägger vi ut två nya omgångar med Ridsportens Basutbildning!

Stort GRATTIS säger vi till Årets Ungdomssektion 2020 - Marks Ridklubbs MarkUS!

Vi bjuder in till en digital kurs i två delar med Ridskole-ekonomi.

Tävlingsansökningar

(2021-02-17 13:57)
Vi vill ha era ansökningar för lokala/* och regionala/** tävlingar senast 15/3 -2021, för att komma med som ”förstahandsval”

Vi förlänger anmälningstiden till GröntKort-handledar fortbildningen den 25/2 till på söndag 14/2.

Timmerviks Golv

Veteranpoolen