Nyheter från Distriktet

Sommartider på kansliet

(2022-07-01 12:00)
Nu närmar det sig semestertider.

Gråbo Ridklubb söker from augusti en ny ridlärare till deras verksamhet.

Nu ligger inbjudan till 2022/2023 års Ungdomsledarkurs (ULK steg I-III) uppe!

Norra Älvsborgs Ryttarklubb söker efter ytterligare ansvarig ridlärare.

Helgen 20-21 augusti kommer Anders Eriksson till Dalslands HSK för lektioner i "Hästens arbete i töm".

Nytt datum för Ridskolekonferensen blir 24-25 september, så boka gärna dessa datum i kalendern redan nu.

Söndag 23 okt arrangerar distriktets ungdomssektion (DUS) distriktsfinalen av kunskapstävlingen Vi i stallet.

Trollhättans Fältrittklubb bjuder in till clinic med Anders Eriksson den 28 augusti.

Vi presenterar Magdalena Randver, som från 1:a april är ny verksamhetschef på kansliet:-) Mariana Fransén lämnar distriktet för att gå vidare i nytt uppdrag i sin hemmaförening.

Trollhättans FRK söker ridlärare inför hösten -22.

Hur ser det Systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) och det Systematiska brandskyddsarbetet (SBA) ut i er förening?

Ridskolekonferensen (som var planerad till den 1 maj) kommer att flyttas fram till i höst. Vi återkommer med nytt datum och fullständig inbjudan lite längre fram.

instagram-logo.jpg

image2lnt8.png